Leto 2018 je za nas jubilejno leto. Praznujemo namreč 50 let LGB-ja.

Jubilejno leto plemenitimo z različnimi aktivnostmi za razvoj znanja in profesionalnosti, sprejemamo pogumne odločitve in še bolj verjamemo vase. Še z večjim ponosom živimo in udejanjamo naše vrednote in praznujemo skupne uspehe.

Naši začetki segajo v leto 1968. 9. julija 1968 je bilo ustanovljeno podjetje Ljubljanski geodetski biro, ki je bilo vse do osamosvojitve Slovenije edini pooblaščeni izvajalec geodetskih del v mestu Ljubljana. V novonastali državi se je podjetje preoblikovalo v delniško družbo. Spremembe na trgu in priložnosti novega časa so nas opogumile za korenite preobrazbe organiziranosti, s čimer je podjetje pridobilo trdno lastništvo, stabilno poslovanje in vztrajno rast.

Leto 2008 je podjetju prineslo nove pomembne spremembe. Poleg tega, da smo se preoblikovali v družbo z omejeno odgovornostjo in preimenovali v LGB, geodetski inženiring in informacijske tehnologije, smo preselili tudi sedež podjetja na dostopnejšo lokacijo blizu južne ljubljanske obvoznice v trgovsko poslovno cono Rudnik. V lastnih sodobnih poslovnih prostorih so izpolnjeni pogoji, ki prispevajo k večji inovativnosti, užitku pri delu in zadovoljstvu vseh zaposlenih.

V petih desetletjih delovanja smo se razvili v družbo, ki svojo strategijo gradi na temeljih znanja, bogatih izkušenj, strokovnosti in odgovornosti zaposlenih. V naše rezultate so vtkana prizadevanja za razvoj človeških zmogljivosti, strokovno rast zaposlenih in spodbujanje ustvarjalne klime.

Pretekla leta so bila za nas leta številnih profesionalnih izzivov in intenzivnega razvoja. Danes smo drugo največje geodetsko podjetje v Sloveniji z ambiciozno in podjetno ekipo sodelavcev. Nenehno raziskujemo nove možnosti, ki jih za dobro naših strank lahko omogočijo nove tehnološke rešitve in pristopi v naši panogi. Prav to nas dela posebne, da lahko presegamo pričakovanja tudi najbolj zahtevnih naročnikov.

LGB je s svojo 50-letno tradicijo jamstvo za kvaliteto in razvoj tudi v prihodnje. Verjamemo, da v šesto desetletje vstopijo le podjetja, ki ne le zmorejo slediti spremembam, ampak jih tudi napovedujejo in celo narekujejo.

Takšni nameravamo ostati tudi v prihodnje.

Vsa obvestila