Splošna določba

Pri podjetju LGB smo svoje spletno mesto www.lgb.si izdelali in objavili z namenom splošnega informiranja javnosti o našem podjetju, storitvah in aktivnostih. Z ogledovanjem in uporabo tega spletnega mesta potrjujete, da ste prebrali naše pogoje uporabe, da jih razumete, jih v celoti sprejemate ter se z njimi strinjate. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da našega spletnega mesta ne uporabljate. Priporočamo vam, da občasno ponovno preverite veljavne pogoje uporabe, saj so ti zavezujoči.

Pogoji uporabe veljajo za celotno spletno mesto www.lgb.si, vse njegove posamezne dele in vse podstrani.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in vsebine na spletnem mestu www.lgb.si so informativne narave.

LGB si bo prizadeval za najboljše možno delovanje svojega spletnega mesta, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za njegovo nemoteno uporabo. Vsi obiskovalci spletnega mesta ga uporabljajo izključno na lastno odgovornost. LGB ne odgovarja za nobeno vrsto škode, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in vsebin na spletnem mestu LGB ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. LGB tudi ni odgovoren za kakršnekoli poškodbe (vključno za tiste, ki jih povzročijo virusi in druga škodljiva programska oprema) računalniške opreme, mobilnih telefonih in drugih aplikacij, s katerimi je možno dostopati do spletne strani LGB.

LGB si bo po najboljših močeh trudil zagotavljati pravilnost, ažurnost in popolnost informacij in vsebin, objavljenih na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

LGB lahko spletno mesto spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Omejitev na osebno in nekomercialno rabo

Informacije in vsebine spletnega mesta LGB so namenjene le za vašo osebno in nekomercialno rabo. Besedil, fotografij, video-posnetkov in drugih materialov, objavljenih na tem spletnem mestu, ne smete spreminjati, kopirati, distribuirati, prikazovati, izvajati, reproducirati, objavljati, licencirati, prenašati, prodajati ali ustvarjati iz njih izvedena dela. Dovoljeno je tiskanje ali prenašanje podatkov in materialov za nekomercialno branje in ogled.

Avtorske pravice

Vse pravice so pridržane. Informacije in materiali na spletnem mestu LGB so zaščiteni s pravicami intelektualne lastnine, ki so v lasti LGB.

Vsebine spletnega mesta LGB je dovoljeno pregledovati. Brez izrecnega predhodnega pisnega dovoljenja LGB se vsebin ne sme reproducirati, spreminjati, prepisovati, ponovno objavljati in razširjati niti v komercialne niti v nekomercialne namene.

V primeru kakršne koli dovoljene uporabe vsebin teh strani se morajo ohraniti vse označbe avtorskih pravic in pravic industrijske lastnine ter druga obvestila in opozorila.

Dovoljeno je, da v primeru citiranja vsebin naredite povezavo na spletno mesto www.lgb.si, v kolikor pa to ni mogoče (npr. na ne-internetnih medijih), lahko citirate vir.

Povezav ni dovoljeno objavljati na straneh z nezakonito ali nemoralno vsebino. Na zahtevo LGB storitve je lastnik in/ali upravljavec spletnega mesta, na katerih je objavljena povezava, to dolžan odstraniti.

Zaščita blagovnih znamk

Vse blagovne znamke na spletnem mestu so zaščitene, razen če lastnik spletnega mesta LGB ne določi drugače. To vključuje vse logotipe, znake in slogane lastnika. Uporaba tržnih znamk je dovoljena izključno ob predhodnem soglasju lastnika spletnega mesta LGB.

Prepovedana uporaba

Spletno mesto LGB je prepovedano uporabljati za nezakonite namene oziroma namene, ki jih prepovedujejo pogoji uporabe.

Spletnega mesta ne smete uporabljati na noben način, ki bi lahko škodoval, onemogočil, preobremenil ali oviral delovanje spletnega mesta ali škodil LGB. Pošiljanje neželene ali zlonamerne elektronske pošte (t.i. spam) na ali preko tega spletnega mesta je prepovedano. Prepovedano je na kakršenkoli način pridobivati nepooblaščen dostop do računalniških sistemov LGB s pomočjo vdorov, ekstrakcije gesel ali drugih metod.

LGB si pridržuje popolno pravico do odločanja, ali določen način uporabe krši ta pravila, ter do ukrepanja po lastni presoji v primeru ugotovljenih kršitev.

Povezave na spletna mesta tretjih oseb

Spletno mesto LGB lahko vsebuje povezave ali reference na spletna mesta tretjih oseb. Na tak način povezana spletna mesta niso pod nadzorom LGB, zato LGB ne sprejema nobene odgovornosti za vsebino ali funkcionalnost kateregakoli povezanega spletnega mesta in spremembe oziroma posodobitve na teh spletnih mestih. Pri uporabi ali obisku povezanih spletnih mest je odgovornost LGB popolnoma izključena.

Uporaba piškotov

Spletno mesto LGB uporablja piškotke. Več informacij o uporabi piškotkov na tem spletnem mestu si lahko preberete na strani Informacije o piškotkih.

Varnost osebnih podatkov

LGB se zaveda pomena varnosti osebnih podatkov, zato s takšnimi podatki ravna skrbno in v skladu s predpisi, ki urejajo varnost osebnih podatkov. Več informacij o tem si lahko preberete na strani Izjava o zasebnosti.

Spremembe pogojev in določil

LGB si pridržuje pravico, da občasno posodobi pogoje za uporabo spletnega mesta v skladu s spremembami v svojih storitvah oziroma na podlagi povratnih informacij uporabnikov. Vse spremembe pogojev se objavijo na tej strani skupaj z datumom zadnje spremembe in začnejo veljati na dan objave. V primeru obsežnejših sprememb vas bomo obvestili z vidnim obvestilom na spletnem mestu.

Vprašanja in predlogi

Kakršnakoli vprašanja ali predloge glede pogojev uporabe spletnega mesta LGB nam prosimo posredujte preko elektronske pošte info@lgb.si.

Datum zadnje spremembe: Februar 2019