Preizkusite teorijo v praksi

Prve delovne izkušnje so pogosto odločilne in usmerjajo poklicni razvoj mladih. LGB vam lahko pri tem pomaga, da pridobite praktične izkušnje in koristne veščine za svojo poklicno pot.

LGB ima dolgoletno tradicijo sodelovanja s študenti. Mladi, ki jih zanimata geodezija in prostorska informatika, imajo inovativno žilico in si želijo pričeti kariero v naprednem podjetju, imajo pri LGB-ju že med študijem na voljo več možnosti za usposabljanje in poklicni razvoj ter mnoge priložnosti, da se pri tem izkažejo.

Strokovna praksa

LGB omogoča študentom opravljanje strokovne prakse, ki je sestavni del študijskega programa fakultete. Pri tem študenti dobijo realen vpogled v delovno področje, za katerega se izobražujejo.

V okviru strokovne prakse študenti nadgradijo svoje teoretično znanje in se ga naučijo prenesti v prakso. Pod vodstvom dodeljenega mentorja osvojijo specifične spretnosti in kompetence poklica, spoznajo strokovne in poslovne procese, se učijo sodelovanja in timskega dela ter komunikacije in nastopa pred strankami ter razvijajo odgovornost za kakovost lastnega dela.

Študentsko delo

Pri LGB vse leto, še zlasti pa v poletnih mesecih, študentom omogočamo občasno delo.

Z aktivnim vključevanjem študentov v delovni proces in aktualne projekte jim omogočamo nabirati nove delovne izkušnje in razvijati delovne sposobnosti za delo na področju, za katerega se izobražujejo. Z uspešnim delom si pridobijo reference, ki jim bodo v pomoč pri iskanju zaposlitve.

Seminarske, diplomske in magistrske naloge

Sodelovanje študentov z LGB je nadgradnja procesa izobraževanja in omogoča pridobivanje informacij in izvedbo raziskav, ki so potrebne za pripravo seminarske, diplomske ali magistrske naloge.

Študenti, vpeti v aktivnosti in projekte na LGB, pridobijo poglobljen vpogled v strokovno področje, za katerega se izobražujejo. Tako lažje oblikujejo tematiko in gradivo za svoje seminarske ali diplomske oz. magistrske naloge. Pod mentorstvom LGB-jevih strokovnjakov je izdelava tovrstnih nalog hitrejša in bolj kakovostna.

Zakaj je LGB vaša dobra izbira?

LGB je v Sloveniji prepoznan kot ena najsodobnejših in zaupanja vrednih geodetskih družb.

Smo dinamičen in ustvarjalen kolektiv. Delamo z najsodobnejšimi tehnologijami in sodelujemo pri velikih ter zahtevnih projektih. Poleg zanimivih izzivov našim sodelavcem omogočamo mnogotere možnosti za izobraževanje ter strokoven in osebnostni razvoj. Zavedamo se pomembnosti dobrih sodelavcev za uspešnost podjetja, zato jim nudimo prijazno in ustvarjalno delovno okolje ter spodbudno nagrajevanje.

Stopite v stik z nami

LGB k sodelovanju vabi študente geodezije in informatike, ki so samoiniciativni, odgovorni in ustvarjalni, urejeni in komunikativni ter se znajdejo v projektnih ekipah.

Če verjamete, da lahko s svojimi potenciali sprejmete izzive sodelovanja z LGB, vas vabimo, da navežete stik z nami s prijavo na delo.

Prijava na delo