Kakšni so LGB-jevi sodelavci

LGB je to, kar so njegovi ljudje. Zavedamo se, da so strokovni in pripadni sodelavci ključni nosilci našega uspešnega poslovanja. Zato oblikujemo takšno delovno okolje, v kakršnem imamo zaposleni izzive za profesionalno in osebno rast. Pomemben je vsak posameznik, vendar še posebej cenimo sodelavce, ki s svojo zvestobo podjetju, inovativnim duhom in zagnanostjo pripomorejo k večjemu zadovoljstvu strank in boljši organizaciji poslovanja.

Vas zanima kariera pri LGB?

V podjetju z jasno in dolgoročno vizijo, kot je LGB, smo vedno odprti za nova zanimiva sodelovanja. Cenimo znanje in spodbujamo ustvarjalnost. Ambicioznim in proaktivnim sodelavcem omogočamo udejanjanje njihovih idej in skrbimo za njihov nadaljnji razvoj.

Pa vi? Če uživate v dinamičnem delovnem okolju in čutite, da bi lahko s svojimi potenciali prispevali k naši skupni rasti, nam pošljite svojo predstavitev z življenjepisom in nas prepričajte.

Veseli bomo novih sodelavcev, ki bodo lahko dodatno prispevali h kakovosti naših projektov in nam pomagali premagovati nove izzive.